Witam forumowiczów dzis na trasie jadac za samochodem nie widzialem moich swiatel mijania a na desce kontrolka jest i dindong tez piszczy wszystkie swiatla dzialaja przelaczalem wlacznikiem i tylko nie bylo mijania dlugie postojowe typ przod ok mozecie cos doradzic koledzy zarowki tez sprawdzane .czekam koledzy na podpowiedzi.
Miałem to samo ostatnio wymieniłem włącznik świateł i wszystko wróciło do normy. Sa na forum tematy jak to samemu zregenerować jak masz możliwości i kumaty jestes to sam zrobisz. Ja wyrwałem caly włącznik org. nowke za 150zl wiec wolalem wymienic na nie zniszczony.
Pozdro
----
/Sony
Jeszcze raz napiszesz post wielkimi literami i otrzymasz ostrzeżenie. Póki co ten poprawiłem zostawiając oryginalną pisownię.
Ostatnio zmieniony 06 cze 2014, 09:01 przez ziiksd, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzis zajelo mi wszystko 2 h wtopiona blaszka od mijania we wlaczniku otworzenie wlacznika na czesci pierwsze i czyszczenie i formowanie blaszki szczerze latwa robotka . Pozdrawiam kończę swoj temacik
przekręcajać włącznik świateł w pozycję mijania, kontrolka na zegarach od tych świtaeł raz świeci a raz nie (czasem przerywa)? gdzie szukać przyczyny - dioda ?