[ALL] Moduł świateł dziennych

Czyli szeroko pojęte modyfikacje naszych aut.
K
Kielu
Forumowicz

Post autor: Kielu »

Mam dziwne pytanie :mrgreen:
A jakby zamiast podląćzenia pod drogowe podpiac pod mijania to przy włączaniu na normalne mijania coś sie stanie? jakies zwarcie?
m
marioti
Forumowicz
Auto: Toledo 1M
Model: ASV

Post autor: marioti »

Z założenia lepiej do drogowych bo pod względem przepisów bardziej odpowiadają dziennym (chodzi o snop światła skierowany na wprost bez przesłony jak w mijania). Aczkolwiek elektrycznie możesz podpiąć również pod mijania i będzie działać tak jak na drogowych
K
Kielu
Forumowicz

Post autor: Kielu »

To tylko było luzne pytanie z serii co by bylo gdyby... wiem jak to działa miałem taki moduł (30%) na dlugich i w/g mnie oslepiał troche teraz mam osobne dzienne
p
piter_szadek
Forumowicz

Post autor: piter_szadek »

Podłączę sie pod ten temat iż jeżdżę na takim module kurgElectronic i z montażem problemu nie bylo kwestia godzinki z przerwami na fajkę. Ogólnie rzecz biorąc rozwiązanie dobre bo nie trzeba nic na zderzaku wieszać. Ja w swoim tolku mam jeszcze folia długie obklejone wiec rzuca sie w oczy jednak jaj narazie dowód rejestracyjny posiadam, przechodziło kontrole drogowe i problemu nie było. Jesli ktos potrzebuje pomocy z montażem zapraszam z pytaniami. Służę pomocą.
ODPOWIEDZ