Witam. Niedawno kupilem swojego tolka i mam problem z przednimi lampami. Otoz swieca za nisko, zle oswietlaja droge itp gdy jest ciemno. Wymienialem chlodnice klimy i odrazu wyciagnalem lampy i podkrecilem na maks do gory ale to jest za malo. Nie mam silniczkow, musialem robic to recznie. Po dluzszych ogledzinach wiem ze auto bylo bite lecz dobrze je ktos naprawil. I podejrzewam ze moga to byc jakies tanie podrobki lamp. Mial ktos podobna sytuacje z lampami, albo wie jak je podciagnac do gory??
Prasel93, lampy możesz jedynie ustawić na śrubach lepiej i to tyle. Najlepiej jakbyś założył oryginalne Valeo Ja w aucie miałem lampy firmy TYC, a jak zmieniłem na oryginalne to niebo a ziemia
To je załóż. Inaczej nie dojdziesz z tym do ładu. Generalnie brakuje jednego punktu podparcia w lustrach i nie dość, że są za nisko, to podskakują na nierównościach i bedą Ci szybko padać żarówki.
Witajcie. A powiecie mi od czego sa w lampie 3 kabelki(czerwony, niebieski i czarny) z wtyczka na koncu 3-pinowa. Wychodza z lampy ale nie sa do niczego podlaczone. Wie ktos, ma ktos takie ???