Bartek26 pisze:skoro tam jest arl - tak mysle , szczerze to nie czytalem nawet calej aukcji . To kompletny swap takiego arl'a zmodzonego ze szkrzynia to polowa ceny do tego fele sprzedaj , komplet hebli , tapicerki , jeszcze to co siedzi u mnie czyli poczciwy zdrowy 1z . Mysle ze wyszedlbym conajmniej na 0 .
Na dobra sprawe przywrocic go do serii i sprzedac za ta sama kase a zawieszenie , heble i tuningowe gadzety z silnika sprzedac osobno .
Juz w tej chwili cena jest dosc atrakcyjna jesli auto jest sprawne technicznie
Bartek26 pisze:skoro tam jest arl - tak mysle , szczerze to nie czytalem nawet calej aukcji . To kompletny swap takiego arl'a zmodzonego ze szkrzynia to polowa ceny do tego fele sprzedaj , komplet hebli , tapicerki , jeszcze to co siedzi u mnie czyli poczciwy zdrowy 1z . Mysle ze wyszedlbym conajmniej na 0 .
Na dobra sprawe przywrocic go do serii i sprzedac za ta sama kase a zawieszenie , heble i tuningowe gadzety z silnika sprzedac osobno .
Juz w tej chwili cena jest dosc atrakcyjna jesli auto jest sprawne technicznie
To nie ARL, tylko zwykła pompa.
to nawet lepiej , pewnie pompa 11stka , spore turbo , fmic i mocne wtryski ... mozna to przeszczepic do 1z'eta a reszte przelozyc na zamianke i sprzedac to 1m z 130konmi
zeby nie było off topic
leon z moich okolic z tego co wiem napewno malowana maska (widziałęm go przed malowaniem) spekana szpachla była
http://www.tarnowiak.pl/ogloszenie/6832 ... kcji-2004/ ale ARL za taką kase jak nic powaznego sie nie działo warto by sie zainteresować