W każdym aucie coś szwankuje, u mnie chłodnica przecieka, ostatnio coraz bardziej.
PS: żeby nie było offtopu: bardzo byłem zirytowany dziś rano, bo poszedłem na laborki (na 8) i okazało się, że babka je odwołała, bo nie było wykładu. 2 godziny siedziałem zamiast pospać...
szymekgd, pod tolkiem nie, bo tak na parkingu, to nie robota (choć w aucie by poleżał, dość wygodne siedzenia są, szczególnie z tyłu ) Jeżeli miałbym coś robić, to dopiero w weekend jak będę w domu. Tylko, że na razie kasa idzie w studia, a w auto to tylko na paliwo
Tylko, że na razie kasa idzie w studia, a w auto to tylko na paliwo
Ach skąd ja to znam
A mnie wkurzają ludzie , którzy mają kompletnie wyj**ane na znaki A-7 . szlak mnie trafia gdy muszę hamować do zera i zdzierać sobie klocki przez takich debili .
Auto po raz kolejny postanowilo mnie wk........ Z latwej wymiany tuleji wahacza zrobila sie droga przez meke, poniewaz urwala sie sruba lacznika stabilizatora. Aaaaaaaaaaa.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
roxon czemu odrazu tych gum nie zrobiłeś jak miałeś na wierzchu ?? napewno widać było że sparciałe a koszt pewnie z 40 zł na wachacz. i masz spokoj na lata. ja sie nigdy nie bawie w pojedyncze wymiany jak do kazdej ingerencji dochodzi geometria (u mnie biora 40-50zł)
zeby nie było off topic
wkurza mnie to ze dostałem mieszkanie bardzo ciasne (od biura pracy) na którym jestesmy 3 osoby w belgi. i do pracy mam 25 km a jedziemy z 60minut!!!! takie korki tyle aut.......
Nie było potrzeby wymieniania tulei do tej poru. Jak Heble zmieniałem to wahaczy nie wyciągałem. No teraz poskładane wszystko i mam nadzieję że na trochę spokój będę miał.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb