Ogólnie rzecz biorąc kupiłem rejestrator na allegro od NeonCup. Gość jest polecany na forum poświęconym tego typu urządzeniom. W weekend zobaczymy czy warto było ryzykować
[ Dodano: 2014-10-04, 13:34 ] Udało się cokolwiek dziś zarejestrować taki filmik poglądowy na szybko. Postaram się jeszcze o jakieś nagranie nocne i konkretniejsze za dnia Oczywiście Youtube zaniżyło jakość, ori plik wygląda o niebo lepiej https://www.youtube.com/watch?v=471MO_7D16E
Nagrywa, jasne że nagrywa Jeżeli ktoś jest bardzo zainteresowany to następnym razem coś z dźwiękiem wrzucę Stwierdziłem, że nikogo nie zainteresuje dialog z wnętrza samochodu
Dostałem w prezencie urodzinowym Prestigio Road Runner 300l. I tak na początek mam kilka pytań do tych którzy mają większe doświadczenie z tymi zabawkami Czy miejsce umieszczenia urządzenia na szybie ma znaczenie jeśli chodzi o jakość nagrań? W sensie czy jest jakaś różnica czy urządzenie będzie np zaraz nad deską na środku szyby, a u góry gdzieś przed lusterkiem itd? A 2 sprawa to urządzenie będzie jeździć cały czas ze mną, a że nie widzą mi się wiszące kable i wiecznie otwarta popielniczka to pytanie czy ktoś podłączał gdzieś na stałe tak żeby w miarę pochować kable?
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
kuzio, jeżeli umieścisz kamerę nisko to zwiększysz prawdopodobieństwo, że słońce "oślepi" Ci nagranie. Umieszczając ją wyżej, chcesz czy nie, musisz skierować ją lekko w dół, żeby nagrywała to co potrzeba.