BiałaJ pisze:No gdzie Alte'ę Alfę 159 czarną, bordową (rosso rubino) lub szarą (grigio titanio) z jasnym wnętrzem
Pierwszy Scenic jest super kolega miał obie wersje i był tak zadowolony z nich że kupił nowszy model drugiej generacji i tak się zraził do auta że kupił turana 2.0 tdi tylko w wersji 8V i nie narzeka.I jeszcze dla przykładu drugi kolega ma Scenica II generacji 1.5dCI i w sumie tylko turbo przez 4 lata zmienił z grubszych rzeczy ale ostatnio pękła mu gumka mocująca tłumik,w normalnym aucie koszt ok 5 zł a w tym dziadowstwie 70 zł zamiennik bo żabojady zrobili specjalna gumke której nie można niczym zastąpićirocket pisze:Skoro podoba ci się pozycja w Altei, to może Renault Scenic? Do 30k to już są Scenic III produkowane od 2009, nie wiem do końca jak z awaryjnością i jakością wykonania wnętrza. Tata ma Scenica I (z 1998) i oprócz rdzy nic bardzo drogiego nie było do naprawy, a komfort podróży dość wysoki.
marek_igor pisze:No nie wiem, jak to możliwe jak 1.9 150KM bez szczególnego deptania łyka 7,
Znajomy ma 2.4 w Lancii to wokół komina bierze 10 a w trasie ciężko zejść poniżej 7l
Radziu pisze:Jacek, mam w rodzinie SABA 9-3. rewelacyjne auto i z wygladu i z wygody uzytklowania
Radziu pisze:jak auto wiecej bedzie stalo niz jezdzilo, to po co martwic sie o roznice 3 litrow w spalaniu? a lepiej miec potworka i czym depnac
susu88 pisze:i tak uwazam, ze powinnismy zrobic z ibizy potwora