Salon Ford – ,,Używane jak nowe,, ?

Luźne gadki o wszystkim
m
moto-zakup
Forumowicz

Post autor: moto-zakup »

Zobaczcie jakie auto można kupić w salonie :) bez-wypadkowe czy aby ...
http://moto-zakup.pl/salon-ford-uzywane ... oto-zakup/
Awatar użytkownika
irocket
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1L
Model: 1.9TDi 1Z

Post autor: irocket »

Nie wiem czy to już pisałem, czy nie, ale słyszałem o takiej sytuacji, gość kupił NOWE auto w salonie, wziął, pojechał do znajomego blacharza, ten popatrzył i powiedział: "No ładnie ci to auto zrobili". Ten oburzony, jak to zrobili, przecież nowe z salonu. Pojechał do salonu, przycisnął gości, to mu w końcu powiedzieli, że auto im spadło z lawety i bok pognieciony miało, zrobili i sprzedali. Gość się wkurzył, oddał auto, wziął pieniądze, ci go przepraszali, kupił u nich jakąś używkę (chyba Megane Coupe, bo to był salon Renaulta) w dobrym stanie po małych pieniądzach (już z blacharzem był wtedy ;) )
Obrazek
Awatar użytkownika
vwir
Zasłużony
Auto: DS5, Leaf
Model: 2.0HDI, EE

Post autor: vwir »

Przede wszystkim to posty reklamowe powinny lecieć tutaj: viewforum.php?f=71
Awatar użytkownika
Danielek.
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9

Post autor: Danielek. »

irocket pisze:Nie wiem czy to już pisałem, czy nie, ale słyszałem o takiej sytuacji, gość kupił NOWE auto w salonie, wziął, pojechał do znajomego blacharza, ten popatrzył i powiedział: "No ładnie ci to auto zrobili". Ten oburzony, jak to zrobili, przecież nowe z salonu. Pojechał do salonu, przycisnął gości, to mu w końcu powiedzieli, że auto im spadło z lawety i bok pognieciony miało, zrobili i sprzedali. Gość się wkurzył, oddał auto, wziął pieniądze, ci go przepraszali, kupił u nich jakąś używkę (chyba Megane Coupe, bo to był salon Renaulta) w dobrym stanie po małych pieniądzach (już z blacharzem był wtedy ;) )

Ta historie zna chyba każdy użytkowanik internetu ;-)
Prawda jest taka ze koncerny dopuszczają w procesie produkcji ponowne malowanie bez informowania klienta,min Fiat.
m
moto-zakup
Forumowicz

Post autor: moto-zakup »

vwir - jeżeli zrobiłem coś nie tak to przepraszam, myślałem że to odpowiedni dział dla takiego artykułu dlatego postanowiłem go tutaj umieścić.
ODPOWIEDZ