to jest mysl , ale co ja moge jeszcze pomodzic ? jedynie do wiekszego wyniku niz planuje hamuje mnie obecna pompa ...
Turbo napewno zmienie i napewno na takie żeby cisnienie 1.3-1.4 bara było dla niego spacerkiem , nie chce wysilać go bo zalezy mi na niezawodnosci tak jak bylo do tej pory.
Wtrysków napewno nie rusze bo kupowałem nowe koncówki i sa w bdb stanie , maja moze 7tys km przelotu. Sprzeglo mam 2 letnie z g60 , wiem ze wytrzymuje okolice 370NM.
Wydech jest ok , dolot i do tego wałek z sdi.
Fmic jest jaki jest, teraz daje rade , ale nie jest też mega rozwojowy , trzeba to przyznać
Pompy swojej nie chce zmieniac bo nie moge złego słowa na nią powiedzieć a widać po ostatnim wykresie ze paliwo jest i to do samego końca
Teraz jedynie hamuje mnie turbo , wiem że wsadze jakieś z "zapasem" a ile wyjdzie , czy 150 czy 160 czy zblize sie do 170 to juz kwestia w jakim stanie sa poszczególne elementy które wymieniłem do tej pory.
Podsumowując , wiecej niż turbo już nie chce zmieniać , planem jest złamać 150 koni , a jak bedzie 10 czy 15 koni wiecej to super , bede happy .
Skill.... You can't buy it ....