seeker84, Ty nie kombinuj tylko załóż sobie coś takiego jak ja mam u siebie, czyli czarne LED. Na srebrnym aucie wyglądają super, świecą o wiele lepiej i trzymają się też lepiej niż oryginał. Mam je u siebie w aucie 4 lata, nie parują i nic złego się z nimi nie dzieje
seeker84, a co to ma za znaczenie jakiej firmy ? To akurat mnie w ogóle nie interesowało, ważne że mają homologację. Co do firmy to zadzwoń i zapytaj jak ma to dla Ciebie takie znaczenie.
Mam mały problem z kierunkowskazami, kierując manetke w lewo wszystko dziala poprawnie, predkosc migania ok. Przy manetce danej w prawo, migaja prawe kierunkowskazy, predkosc migania tez ok, ale... razem z prawymi kierunkowskazami miga też lewy srodkowy kierunkowskaz, jakie moga byc tego przyczyny ?
Seat Toledo I 1.6 75KM 1997r. LPG - Sprzedany.
Seat Toledo I 1.9 TDI 110KM 1997r. AFN - Obecnie.
Najprawdopodobniej styki w manetce. Możesz próbować rozebrać i przeczyścić, ale wtedy nastaw się, że może się nie udać i trzeba będzie kupić inną. Jeszcze może być problem z masą dla kierunku z lewej strony, spróbuj go wyciągnąć i ruszać kablem.