Niestety pojawił się problem ;/ podłączyłem te głośniki i bass w aucie znikł co prawda nie zamontowałem jeszcze plastikowych boczków ale nie wiem czy to dużo zmieni...
posiadam zestaw Alpine 177ri+wzmak magnat 2000xl+helix 62c gra to dużo gorzej niż seria
chyba muszę wygłuszyć drzwi
DEKO pisze: Alpine 177ri+wzmak magnat 2000xl+helix 62c gra to dużo gorzej niż seria chyba muszę wygłuszyć drzwi
raczej coś źle zainstalowałeś bo montowałem takie głośniki w tolku i grały bardzo dobrze może na wzmacniaczu masz włączone filtry albo na zwrotnicy w głośnikach
problem rozwiązany na wzmacniaczu czerwony podłączony jako masa... odwróciłem i zaczęło jakoś grać jeszcze tylko kwestia montażu tweeterów i mogę wszystko zamknąć
mimo nie wygłuszonych drzwi jest dużo lepiej aczkolwiek zastanawiam się nad odłączeniem głośników od wzmacniacza zamiast tego zainstalować skrzynkę basową a głośniki pod radiem zostawić ono powinno też fajnie ogarniać temat
Mam problem z głośnikami w swoim Tolku, nie raz te górne głośniki w przednich drzwiach mi nie działają a gdy podgłośnię radio to zaczynają grać. Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim i wie jak rozwiązać ten problem?