Sony testowałeś na żywicy Bo mnie wkurwiaja sosny gdzie parkuje autokielich2781 pisze:Sony, ja tą niespodziankę zmyłem. Tylko że ona przez noc to mi lakier wyżarła, zmatowiła chyba, bo nie chce zejść
Sony testowałeś na żywicy Bo mnie wkurwiaja sosny gdzie parkuje autokielich2781 pisze:Sony, ja tą niespodziankę zmyłem. Tylko że ona przez noc to mi lakier wyżarła, zmatowiła chyba, bo nie chce zejść
remiq pisze:irocket pisze:poprzedni właściciele porobili trochę druciarstwa i żeby to jako tako wyglądało, to muszę go zrobić jeszcze więcej
Zrób porządnie, a nie druciarsko, bo kolejny właściciel utopi auto w jeziorze, jak odkryje Twoje wynalazki.
Sony testowałeś na żywicy Bo mnie wkurwiaja sosny gdzie parkuje auto
Jednak pewnie do usuwania żywicy znalazłby się jakiś specjalny preparat na rynku 

, widzę że płyn gromadzi się gdzieś w okolicach halogenu, IC. Kur......
Danielek. pisze:to dlatego żeby mu nikt drzwiami auta nie zarysował
xEuroSx pisze:Zajeba*i mi przednią rej. samochodową. (frajerstwo) przez co musze wyrobić nową, z tym że jestem ponad 200 km od domu :X. a że nasze prawo zabrania poruszaniem się pojazdem bez tablicy (grozi mandat) co jest absurdalne mimo zaświawdczenia o kradzieży, zostaje albo wysłać pocztą tablice i dowód albo jeżdzić i mieć to w d**** :X aż do powrotu do miejsca zameldowania.
q**a