U mnie mam 850-60 do rezerwy, lampka jeszcze się nie świeci.
Ja jakiś czas temu zrobiłem 1000 km na jednym baku, do rezerwy, ale to była trasa plus miasto.Pewnie, gdybym jechał na rezerwie to bym miał trochę więcej.
Poza tym, zależy ile tankujesz paliwa.
Ja wlewam tyle ile się da, chociaż nie pod sam kurek.
Da sie zrobic jadac po autostradzie bez duzego obciazanie. Oczywiscie bez pilowania. Ja zrobilem 980km i mysle, ze bym dociagnal do 1000. Ale juz rezerwa sie swiecila. Wolalem nie ryzykowac. Dodam tylko, ze jechalem z rzeszy na ichnim paliwie.
U mnie wyniki się znacznie ostatnio poprawiły. Ustawiany był ostatnio zapłon. Aktualnie spalanie wychodzi 11L LPG po mieście. Na trasie ostatnio wyszło takie samo, no ale cisnąłem tolka ile mogłem
Moje 1M AHF w 4os z pełnym bagażnikiem i klima cały czas w trasie 2700km spalił wg komp 4.5 a wg moich wyliczeń 4.7 wiec myślę ze jest super. prędkość max 120 i 90% autostrady.
„Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy”
mat_282, psj, jadac na wakacje daje sie w p***e, oszczednosc 1-1,5l to nie oszczednosc przy takim wypadzie a i turbo sie ładnie przedmucha. ja w zeszłym roku przy 2500km miałem średnie ok 6l a autostrada 130-140 cały czas. bardziej dumny jestem z moich wyników spalania na busie:D