Przymierzam się do dołożenia komputera. Czy na pierwszy rzut oka można rozpoznać po zdjęciu czy licznik jest z komputerem czy bez? I jak rozpoznać czy jest ten uboższy z jednym bankiem pamięci czy już z 2 bankami i z l/h na postoju? Można przełożyć sam wyświetlacz? Wtedy chyba nie byłoby problemów z immo itd Widzę trochę ludzi już to robiło to może ktoś coś podpowie
[ Dodano: 2014-07-25, 16:36 ] I co nikt nic nie wie?....
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
Nie rozróżnisz ze zdjęcia.
Jak będziesz miał licznik w ręku to jak weźmiesz pod słońce to widać na wyświetlaczu.
Jak coś mam taki licznik więcej na PW.
Dodam,że potrzebujesz zamontować manetkę do sterowania kompem i ją odpowiednio podłączyć.
Tak wiem, że musi być manetka i instalacja do manetki. Instalacja do licznika się nie zmienia, wszystko w kostkach już jest na swoim miejscu? Ja potrzebuje do diesla. M@rtinus, masz taki i ile za niego chcesz jc?
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
Panowie, mój tolek to 1.6 stella, zatem nie mam kompa pokładowego. Chciałbym taki sobie dołożyć, stąd pytanie.
Korzystał ktoś z aplikacji Torque Pro? Z tego co mi wiadomo, wystarczy ściągnać apkę, kupić adapter ELM327 i podłączyć pod złącze OBD w aucie. Interesuje mnie ta opcja bo pokazuje dosłownie wszystko - temperature, ciśnienie, spalanie itd. Ciekawe jak z dokładnością pokazywania spalania.
No i pewnie wychodzi taniej niż zmiana zegarów.
Witam podepne się do tego tematu aby nie tworzyć nowego. Mam Toledo 1,9 tdi rok 2000 pytanie czy on posiada komputer spalania ? Bo albo mam uszkodzone coś albo po prostu nie posiadam takiej funkcji. pozdrawiam