krzysiek51xe pisze:lewe lusterko można normalnie ustawiać a jak przełącze na prawe to też da się ustawiać tylko że wtedy i lewe się przestawia tak samo
Jesteś pewien, że nie pomyliłeś stron? To nie jest anglik?
Wymień mikrostyki w zamku kierowcy (albo cały zamek).
No i do tego możesz zainteresować się wymianą mat grzewczych w lusterkach. Odnośnie lusterek to powinno być odwrotnie, chyba że masz anglika po przekładce i zapomnieli o drobiazgach
Przedstawię mój problem może ktoś miał taką sytuacje iż samochód zamykam z pilota i jeżeli dłużej nie otwieram drzwi pasażera i z tyłu czyli cała prawa strona ( z reguły jeżdżę sam) to po otwarciu nie mogę otworzyć drzwi z zewnątrz ale jak pociągnę za klamkę od środka 2x to się otwierają i później jakiś czas mogę otworzyć od strony kierowcy nic się takiego nie dzieje może ktoś ma jakiś pomysł w jaką dziurę zajrzeć
lucassiuss, Ty sobie znajdź odpowiednią dziurę na zbliżającą się imprezę
Spróbuj może rozkręcić wkładkę zamka tak abyś miał na wierzchu ten dzyndzel do regulacji naciągu linki i wtedy pokombinuj. Jak się umówimy to będzie to trzeba u Ciebie obczaić
Sony pisze:lucassiuss, Ty sobie znajdź odpowiednią dziurę na zbliżającą się imprezę Spróbuj może rozkręcić wkładkę zamka tak abyś miał na wierzchu ten dzyndzel do regulacji naciągu linki i wtedy pokombinuj. Jak się umówimy to będzie to trzeba u Ciebie obczaić
no wiedziałem że ktoś będzie miał rozwiązanie i sam bym nie jeździł drzwi by się co jakiś czas otwierały i po problemie dzięki Łukasz ty to jednak jesteś spec no nie wiem chyba wcześniej to rozkręcę