ot taka zmiana
kiedyś liczyłem i wyszło że przeprowadzałem się już blisko 20 razy... koczowniczy naród
kiedyś liczyłem i wyszło że przeprowadzałem się już blisko 20 razy... koczowniczy naród
lepsza praca czy coś innego
A ja wciąż czekam na przejażdżkę w sprawie tych dźwięków, no ale nie dzwonisz nictimig pisze:u mnie już pudła w jednym pokoju spakowane do przeprowadzki i planów cała głowa ale chętnie się pojawię jak dam radę na ostatnim dla mnie spocie łódzkim, pochwalę się nową szybą czołową... i może ktoś nareszcie mi powie co mi hałasuje, obstawiam łożysko ale mechanik albo nic nie słyszy albo nie ma czasu szukać

Jeden w Łodzi, a drugi w Piotrkowie. Ostatni był w Piotrkowie, więc teraz można by zrobić spota w Łodzi. Organizacją zająłby się pewnie Jacek
Pojechalibyśmy na owego słynnego Dell'a gdzie można stanąć na kresce i urządzić DRAG rodem z NFS
Jednak najpierw Łódź. Rzucajcie terminami jak coś i może się dogadamy. Ja z czasem stoję kiepsko, bo lada moment narzeczona kończy rok akademicki i będziemy musieli dograć sprawy weselne, a jest co robić, ale mam nadzieję, że zdołam się pojawić