Problem raczej błahy i dość śmieszny. Gdzie dostane spinke/drucik ,który trzyma żarówke mijania w reflektorze ? wymieniałem żarówki bo mi dowód za hidy rąbneli i gdzieś mi wypadła
panowie czytam czytam i mętlik w głowie.
W aucie miałem osram night breaker i byłem w sumie zadowolony, teraz cena poszła w góre ich i szukam czegoś porównywalnego....
Zastanawiam się nad:
vipow h7 55w ~20zł
tungsram h7 (tutaj różne opcje ale chyba +90) ~ 55zł
no albo osram nb ~ 74zł
może coś innego? Interesuje mnie opinia kto miał porównanie.
Z doświadczenia wiem że niebieskie w nocy podczas deszczu to kiszka...
Ja sobiscie jak Night Brekery podziekowały za współprace zainwestowałem w Osram cool blue intense i nie narzekam. jazda w deszcze tez nie jest taka tragiczna nie jest rózowo ale i zwykle zarówki tez niewiele wiecej swiatla dadza w nocy w deszczu. A jadąc w nocy na tych co teraz sa jest o wiele przyjemniejsza wzrok sie tak nie meczy i duzo lepiej widac bo światło jest białe. Po za tym jezdzac w nocy na night breakerach mialem czeste zdarzenia ze mimo poprawnie ustawionych swiateł jadocy z naprzeciwka migali mi abym zmienil swiatla a nie którzy jak nie zmienialem bo nie mialem z czego to włączali długie i jechali. Na szczescie bardzo szybko zmieniali jak zapalałem ksenony które dość szybko sie nagrzewają.