vwir, Od cupry mam firmy lemfoerder wczesniej miałem febi do zwykłej wersji i stanowczo dłużej wytrzymują pełne niż te z otworami które najzwyklej sobie pękły
No sorry, ale nie porównuj febi do lemfordera. To jednak spora różnica jakościowa. Akurat elemnty zawieszenia warto kupować ori, bo wytrzymują znaaaacznie dłużej.
W takim razie kupię oryginalne gumy stabilizatora razem z obejmami. Akurat mam bardzo blisko do ASO Skody. Czy ktoś się orientuję jaki to będzie numer katalogowy i jaki wydatek?
Tak naprawdę to nie musisz wymieniać obejm, jeśli masz już założone takie z garbem. Ale jeśli masz płaskie to musisz wymienić. Podejdź do ASO to dobiorą odpowiednie po VINie auta, bo są dwie średnice stabilizatora.
Panowie liczę na waszą pomoc.
Dziś odebrałem drążki kierownicze + koncówki drążków - wszystko Lemforder. Ale coś mi nie pasuje...
W dłuższym drążku gniazdo w którym pracuje kulka jest ośmiokątne a w krótszym owalne. Poza tym oba drążki maja różne średnice gwintu który wkręca się w przekładnie. Tak ma być czy w sklepie pomylili zamówienie ??