GangstaMarc pisze:stereotypy.... nie patrze na symbole płci tylko odpowiadam na pytania
Nie trzeba patrzeć na symbole płci, bo ja na nie uwagi nie zwracam. Trzeba zwracać uwagę na tekst pisany, a ten ewidentnie wskazuje na to, że to kobieta
Elo, zbieram sie do wygluszenia oslony silnika (to cos plastikowego z napisem tdi na silniku) jednak zastanawiam sie czy robic to warstwowo mata bitumiczna+gabka czy sama gabka i jaka grubosc? Mojek gabki to tam moze skrawek 2x2 cm byl wiec nie jestem w stanie stwierdzic jak gruba tam wejdzie czy ktos ma z tym jakies doswiadczenie i robil to? Slyszalem ze gabka 10 mm wchodzi bez problemu ja kednak zastanawialem sie nad mata bitumiczna 2mm + gabka 16 mm i nie wiem czy to tam upcham? Jest szansa zeby ktos ktos kto ma ori gabke tam byl w stanie zmierzyc ile to ma grubosci?
Sony, a takie pytanie czy moze posiadasz telefon z androidem i jestes w stanie zmierzyć programem na androida poziom głośności w samochodzie przy takim zestawieniu jak masz? (darmowa aplikacja jest do tego ) bo zamierzałem tak jak ty dwu warstwowo zrobić
nie spodziewam sie rewelacji jakichs szczegolnych jednak poruwnywałem moj ebez wygłuszenia i skode octavie I z wygłuszeniem i była roznica jakies 3-5 decybeli co moze na pierwsze ucho nie jest jakas roznica jednak przy dluzszej jezdzie czuc to