Wystarczy wykonac telefon do pierwszego z brzegu serwisu Seata Audi Skody bądź VW i dowiedziec sie ze to co napisał Maniek jest prawidłowe i tego sie trzymajmy jesli ktos robi to co 25 tysi to dobrze ze sie przyznaje przynajmniej wiadomo którego auta nie kupowac
Własnym schematem.
Wystarczy wejsc na obojętnie jakie forum gdzie jest mowa o wymianach oleji i nie wiem czy znajdziesz gdzieś info o wymianie oleju co 20-25tys. Wszędzie piszą max 15tys.
Beniu z całym szacunkiem do Twojej osoby, ale to co gadasz o wymianie co 20-25 tys. to moim zdaniem jest głupota. Skoro twierdzisz, że z silnikiem nic się nie dzieje to bardzo dobrze, jednak wg mnie wydatek 100-150zł w roku na olej to pryszcz w porównaniu z tym co ewentualnie może Cię czekać jak będziesz na oleju "oszczędzał". Jednak rób jak uważasz i czekaj końca (odpukać w niemalowane)
Naprawde nie oszczedzam na moim autku tylko to nie ma sensu i napewno z autkiem nic sie nie stanie jak wymienie olej po 20tys jak jezdze na oleju 0W40 na 100%
Sam smigam na oleju Castrol Magnatec 10W-40 mimo ze samochód ma juz nie mało lat
Castrol Magnatec 10W-40 to olej pół-syntetyczny, który dzięki formule „Inteligentnych Molekuł” zapewnia ciągłą ochronę silnika już od chwili rozruchu.
olej po prostu bomba i bede go zmieniał po 17tys. do tej pory nic sie nie działo nie było wycieków i jeszcze napewno w tym sedzonie zostane przy nim bo szkoda mi na mineralny przechodzic ;]