W dniu dzisiejszym postanowiłem odnowić plastikowe uchwyty w drzwiach. Wyczyściłem je papierem ściernym z pozostałości tej gumowej warstwy i pomalowałem czarnym lakierem strukturalnym. Efekt końcowy bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, wyglądają jak nowe. Zobaczymy jak długo się to utrzyma.
Koszt:
- papier ścierny - 1 zł
- lakier - 23 zł
W piątek doszła mi osłonka na chalogen którą straciłem około dwa tygodnie temu przez królika
Koszt:50zł
jednak nie moge jej zamontowac bo wypada i w poniedzialek bede kąbinował jakos na początku chciałem przykleić ale niestety nie moge bo nie wymienie żarówki od chalogenu i chyba bede wciskal papier ścierny i powinno byc dobrze:):)
ja w tygodniu troche pogrzebałem przy Tłumiku przy silniku od nowa wspawał mi mechanik nowa rurke ;] bo tamta juz pierdziała i troche tył wzmocniłem bo jest ciezki i bardzo mi spadał i gumy pekały wiec zrobiłem nowe wzmocnienia i wiecej gum ;] oto efekt
BARDZO DUZE PIWKO DLA PAVELO - poraz kolejny pomoc z jego strony okazala sie trafiona i bezbledna, wczoraj po nerwowej niedzieli i poszukiwaniu przyczyny zdechniecia tolka , okazalo sie ze do wymiany jest cewka zaplonowa, oczywisci wiem o tym dzieki Pavelo, przyjechal,sprawdzil pozamienial --- dzis zakup nowej i wymiana.
dziś wziołem sie i wymieniłem podswietlenie rejestracji na diodowe białe i wewnatrz zmieniłem podswietlanie górne dla pasazerów nadiodowe niebieskie ;]
2 x komplet lampek diodowych 30 zł { niebieskie i białe }