A czy jest możliwe że komp się przeziębił zainfekował! U mnie spalanie chwiliwe nie schodzi poniżej 13 litrów przy naprawde dziadkowej prędkości a średnie utrzymuje sie na 15 litrów . Jeżdżę bardzo delikatnie i nie mogę zejść niżej . Auto mam od kilku dni i jeszcze nie wiem jak się ma wskazanie komputera do spalania rzeczywistego ..... oby było inaczej .
Witam Sedrecznie Temat juz troszke sie przewijał ale nic naprawde nic konkretnego nie wyczytałem, chciałbym założyc tempomat i komputer pokładowy do swojego tolka 1.9tdi 110 ahf 99r pracuje w hurtowni motoryzacyjnej i manetki bede miał za pare groszy wczesniej wyczytałem ze trzeba miec na wyswietlaczu od godziny inne parametry (patrząc pod słonce mam te parametry na tym wyś) interesuje mnie podpowiedz czy to podejdzie tylko z manetkami i z ingerencja vaga.
Witam, mam pytanie odnośnie komputera pokładowego w Toledo Signo rocznik 99. Otóż czy da się ustawić aby komputer po kolei wyświetlał wskazania (tzn godzinę temperaturę itp.) ? Bo ciągłe majdanie tym przyciskiem do przełączania niewygodne troche
tomkese pisze:Witam, mam pytanie odnośnie komputera pokładowego w Toledo Signo rocznik 99. Otóż czy da się ustawić aby komputer po kolei wyświetlał wskazania (tzn godzinę temperaturę itp.) ? Bo ciągłe majdanie tym przyciskiem do przełączania niewygodne troche
Witam , mam pytanie na temat komputera , zauwazylem ze w tolkach bez komputera na wyswietlaczu (pod obrotomierzem) widnieja dwie informacje godzina i temperatura , czy dało by rade ustawic to w wersji z komputerem pokładowym zeby widniały po dwie informacje ? , czasami jest to meczace te pstrykanie.
Koledzy dzisiaj jak odpaliłem auto to zauwarzyłem ze nie dziala mi wyswietlacz od kompa i od przebiegu, są podswietlone na czerwono tak jak zawsze ale nic sie na nich nie wyswietla Co sie mogło stać?
[ Dodano: 2014-06-21, 21:06 ] Problem rozwiązany, wyciagnałem bezpiecznik nr 15 i wsadziłem spowrotem i wszystko wróciło do normy