Może być inne ułożenie kabli w kostce (dokładnie nie wiem bo nie przerabiałem tematu lusterek) Najlepiej będzie gdy weźmiesz do ręki miernik lub też kontrolkę do pądu i po prostu sprawdzisz wyjścia z przełącznika i metodą prób i błędów dojdziesz do poprawnego podłączenia sterowania lusterkami.
panowie a ja mam pytanko odnośnie tego przełącznika regulacja działa poprawnie z ta różnicą ze po złożeniu lusterek i ponowny przełączeniu w pozycje do rozłożenia lusterka nie reagują różnie to bywa raz sie rozłożą zaraz a raz trzeba odczekać kilka minut włączanie zapłonu i wyłączanie nic nie pomaga
Skoro przełącznik już sprawdziłeś to problem może być (ale nie musi) gdzieś na którymś złączu. Posprawdzaj połączenia elektryczne w drzwiach. Sprawdź przewody idące wewnątrz gumowej "harmonijki" przy drzwiach być może któryś przewód jest złamany (pęknięty)
Baton5000 ustawiając lusterko kierowcy automatycznie ustawia się lusterko pasazera , gdy ustawiasz lusterko prawe to dziala tylko ono i tak powinno być.
Podepnę się do tematu. Koleżanka ma Leona z 2003 w dieslu i jak chce ustawić lustra to przy próbie ustawiania prawego działa prawe a jak chce ustawić lewe to ... ustawia się prawe. Składanie nie działa. Podpinałem swój przełącznik od regulacji (100% sprawny bo u mnie gada jak trzeba) i nic to nie dało. Na moim przełączniku zachowanie jej lusterek jest identyczne. Dochodzi do tego rozładowywanie się akumulatora w dość szybkim tempie. Jest opcja, że gdzieś pod tapicerką kabel się przetarł i zwiera do masy czerpiąc aku? Pisaliście wyżej też o sprawdzaniu kabli w peszlu pomiędzy drzwiami a budą. Jak go odpiąć od strony drzwi i od strony budy? Bo obstawiam tylko taką opcję (strzelony kabel) skoro przełącznik jest ok. Z góry dzięki