Stopek pisze:To podstawowa sprawa... bo jeśli opona jest stara to nie ma co się zastanawiać nad jej właściwościami, bo i tak ich już od dawna nie posiada
Od którego roku minimalnie patrzeć?
Stopek pisze:To podstawowa sprawa... bo jeśli opona jest stara to nie ma co się zastanawiać nad jej właściwościami, bo i tak ich już od dawna nie posiada
cash pisze:Stopek pisze:To podstawowa sprawa... bo jeśli opona jest stara to nie ma co się zastanawiać nad jej właściwościami, bo i tak ich już od dawna nie posiada
Od którego roku minimalnie patrzeć?

eR pisze: Bo jak znam życie gość wyważając pewnie będzie tylko jeszcze dokładał bo starych usuwać mu się nie będzie chciało.

Ale po weekendzie jeżdżenia jestem trochę zawiedziony. Strasznie jest na dziurach, wgl nie ma komfortu jazdy. Nie dodając że jest duży prześwit. A miałem w planach glebe robić z tymi oponami. Ale teraz się zastanawiam. Moje pytanie do was jak jest z zawieszeniem na oponach nisko profilowych ? Bardzo siada ? Nie ukrywam że na zimowych oponach 225/45 mi się dobrze jeździło chociaż też czułem trzepanie na dziurach, ale tu to już masakra. Podziwiam ludzi co mają 225/35/18 i wyżej z glebą