Pany springi z golfa IV podejdą do toledo?? (konkretnie te http://tablica.pl/oferta/sprężyny-eibach-35-mm-oryginal-vw-audi-seat-CID5-ID5lfhJ.html#27343a2dd9) - jeżeli nie odpowiedni dział, to proszę o przeniesienie. Eibach ma inne oznaczenie sprężyn do Golfa/Toledo, ale skoro zawieszenie to samo, to na chłopski rozum sprężyny powinny pasować.
marcinek85, podejść podejdą, ale zauważ że dedykowane do Tolka mają inny nacisk na ośkę. Ryzyk fizyk - decyzja należy do Ciebie. Jak ja się przymierzałem do Eibacha to wolałem nie kombinować i mam dedykowane.
marcinek85, podejdą, ale w życiu nie dałbym 300 za używane sprężyny, a co do montażu to z tyłu warto pod górne gniazdo włożyć gumowe podkładki. Golf ma inny rozkład mas i po założeniu do tolka tył będzie od 0.5 do 1 cm niżej
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
a czym nacisk na ośkę będzie się przedkładał w codziennym użytkowaniu (jakie jest ryzyko)?? Pytam, bo cena przez pół co nowych, a na dedykowane to ciężko trafić:/
Pakuj smiało od audi a3 czy od golfa czy od leona tylko podczas montażu w górne gniazdo sprężyny daj podkładkę gumową grubości centymetra i wszystko śmiga
Sam mam założone od leona jak chcesz to zobacz sobie w moim temacie
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------