Ja zakochałem się w tym aucie odkąd w 1999 rodzice mojej dziewczyny kupili taki w salonie. Uparłem się, że kiedyś taki tez będę miał. Czekałem 13 lat i mam nawet taki sam kolor
Radziu, a dziewczynę chociaż zmieniłeś po tych 13 latach
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
CYRULIK pisze:Radziu, a dziewczynę chociaż zmieniłeś po tych 13 latach
Pewnie tak - rdzewiała...
Ja mojego kupiłem, bo szukałem auta, które będzie pakowne (miał wejść wózek i zakupy) i niedrogie w utrzymaniu. Wybór padł na Astrę F, albo Golfa III w kombi, ale nie było nic ciekawego, a nawinął się Tolek i tak już u mnie jeździ 7 rok.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Szczerze jak zobaczyłem Tolka pierwszy raz pomyślałem wiem to auto sobie kupie kiedyś . Miałem lat 12 wtedy. I składałem składałem i tak w 2012 miałem 19 lat, kupiłem Tolka. Strasznie mi podoba się jego linia moim zdaniem wcale się nie postarzała. Mogli by produkować dalej model 1m
Bo od lat wiedziałem, że chcę 1.9 TDi 110KM
Bo wcześniej jeździłem vw vento, a toledo to takie vento tylko ładniejsze i lepiej wyposażone
Bo się akurat trafił fajny egzemplarz jak szukałem pilnie auta.
1 z przypadku a drugi się nawinął poważnie pierwszego 1L kupiłem od znajomego na zasadzie: Ty weź mi go sprzedaj bo fajnie jedzie
a obecnego znalazłem na allegro jedna rozmowa podróż przez pół polski i jest. Już rok.
Ale już dawno chciałem toledo 1m. Jeszcze wtedy jak ciężko było spotkać cokolwiek niżej 19000 zł.
Wpierw A4 B5 1.9 110 troche ulep ale jezdził i się nie psuł
I potem chciałem kupić Paska B5FL 1.9 130 i miałem już upatrzonego i miałem jechać po niego... ale wieczorem dzień wcześniej przypadkowo całkiem weszłem na tolki, zoabczyłem czarnego ARL-a, blisko bo na śląsku, pojechałem i kupiłem
Pierwsze miało być Toledo II, ponieważ od zawsze mi się podobało. Potem rozglądałem się z Vectrą C, i Skoda Octavia. Podczas poszukiwań trafiło się dobre Toledo więc kupiłem.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb