pahał, najlepiej kupo jakieś wzmacniane wtedy tył na pewno nie będzie siadał. Mam to samo u siebie. Niebawem będę zamawiał u naszego forumowego kolegi. całkiem przyzwoita cena. zwykłych nie kupuj bo nie wiadomo na co trafisz i za miesiąc albo 2 znów będzie to samo.
Dzięki za info. Jak masz jakiś namiar na tego forumowicza, to proszę podaj. Co to za sprężyny i w jakiej cenie? Nie chce zakładać jakiegoś szrotu dlatego szukam jakiś dobrych ale na allegro są same za 65zł;/
Pozdrawiam
Witam. Od pewnego czasu mam problem z niskim tyłem auta. Wyraźnie widać, że tył stoi niżej niż przód. Gdy z tyłu siądą 3 osoby różnica robi się kolosalna. W związku z tym mam pewne pytanie. Na przeglądzie ponad rok temu gdy miałem mierzone amortyzatory z przodu miały po 70+ % a z tyłu po 52% więc teraz te tylne już raczej kwalifikują się do wymiany i będę to robił na wiosnę. Ale czy amortyzatory podniosą mi samochód, czy to raczej wina sprężyn i powinienem też odrazu wymienić sprężyny??
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Jak lubisz szybko jeździć, masz sztywne zawieszenie to jest to opłacalne bo fajnie usztywnia samochód i lepiej sie trzyma drogi. Jeżeli chcesz by fajnie wyglądało to wystarczy aluminiowa
Na prostej drodze nie nauczysz się wychodzić z zakrętów...
pytanie do znawców H&R jak to jest z tymi numerami na sprężynach. Z końcówka -2 są do diesli, a bez do benzyny czy jak bo się już pogubiłem w tych numeracjach, a potrzebuje kupić parę na przód i chce żeby już nie było problemu. Jak ktoś podrzuci jakąś rozpiską tych numerów to będę wdzięczny
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
Nie pamiętam jak to jest z moimi i jaki jest tam dokładny numer. Jak ci się nie spieszy to postaram się zobaczyć czy zostały u mnie jakieś numery to bym ci podał.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb