Jak w temacie po calym tygodniu wyczekiwania w pogotowiu na sygnał od kolezanki
W końcu dotarlismy do szpitala. Z prędkością światła po zakrętach i mostkach toledo niczym rasowe wrc
Dostarczyło pacjenta na oddział.
Teraz czekamy...
Rodzice nie mają prawka i auta więc zostaje wujek. hehe
W sumie rano nie było prawie ruchu wiec bez przypału i wiekszego stresu z mojej
Strony za to ojciec to nie wie normalnie co ze sobą zrobić.
E ja to lepiej zniosłem swego czasu. Zawiozłem żonę do szpitala i wróciłem do domu dalej spać
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
baton5000 pisze:Z prędkością światła po zakrętach i mostkach toledo niczym rasowe wrc
To nie jest najlepszy sposób - urodziłaby Ci od tego rzucania na zakrętach na kanapie i miałbyś tylko auto do sprzątania. Jak to całe świństwo, które wypadnie razem z dzieckiem wsiąknie w tapicerkę, zaschnie i zacznie się psuć, to kanapa do wymiany
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
baton5000 pisze:Z prędkością światła po zakrętach i mostkach toledo niczym rasowe wrc
To nie jest najlepszy sposób - urodziłaby Ci od tego rzucania na zakrętach na kanapie i miałbyś tylko auto do sprzątania. Jak to całe świństwo, które wypadnie razem z dzieckiem wsiąknie w tapicerkę, zaschnie i zacznie się psuć, to kanapa do wymiany
Uwierz że presja wywierana przez ciężarna na kanapie przysłania trzeźwe spojrzenie na świat. Co do całej zawartości brzucha na kanapie to chyba raczej tylko wymiana by wchodziła w grę.