Vonsy link ŚWIETNY dzięki. Jakoś mało czasu aby tu zajrzeć ale jak obiecałem oto kosztorys co i za ile. Rozrząd febi wszystkie te części kupiłem w sklepie natomiast dwa ślizgi na górny łańcuszek występują tylko w serwis (już zamówiłem ale jeszcze nie wiem za ile)
hydro napinacz-96zł
simering na wał od strony sprzęgła-30zł
simering na wał druga strona-27zł
prowadnica łańcucha rozrządu na dolny łańcuch-38zł
dolny napinacz ze ślizgiem-105zł
łańcuch dolny-67zł
łańcuch góra-133zł
pompa wody-108zł
Ciekło spod obudowy termostatu ponieważ w środku był odłamany kawałek. Ciśnienie wody wypchnęło uszczelkę do środka i uciekał płyn. Obudowa występuję tylko w serwisie koszt ze wszystkimi uszczelkami i oringami 184zł Oczywiście do tego filtry oleje.
Dziś znalazłem pana co nabija tarczę sprzęgłowe koszt od 80-100zł po nabiciu napiszę dokładanie.Przy demontażu rozciąłem uszczelkę pod pokrywą zaworów jak później się dowiedziałem nie występuje ;/ Prawdopodobnie występuje z pokrywą w serwisie będę wiedział jak dostane ślizgi za ile i czy na pewno.
[ Dodano: 2014-02-18, 19:24 ]Blokada wałków rozrządu wykonana z blachy 3,5mm powinna być 4mm ale taką znalazłem w garażu. Najpierw wykonałem ja z tektury i przeniosłem wymiary na blachę.
http://imageshack.com/a/img41/3158/lnij.jpg [ Dodano: 2014-02-20, 23:52 ]Prowadnica na górny łańcuch-60zł
Listwa napinająca-58zł