ja planowałem sie pojawić ale niestety w sobote robie hamulce z tylu ... wiec nie dam rady ... Myślę ze na wiosne jak bedzie cieplo i autka na letnich kołach beda sie ładnie prezentowac mozna skrecic jakis wiekszy spot + sesja + jakieś ustawki
rosol154, wiec poki co tylko my dwaj jestesmy na 100%
zeby pozniej nie wyszlo tak, ze pocisniemy taki kawal zeby sie spotkac we 2 i razem wrocic jak wam chlopaki nie pasuje, bo praca, bo hamulce, bo cos tam to zaproponujcie inny termin.
Radziu pisze:rosol154, wiec poki co tylko my dwaj jestesmy na 100% zeby pozniej nie wyszlo tak, ze pocisniemy taki kawal zeby sie spotkac we 2 i razem wrocic jak wam chlopaki nie pasuje, bo praca, bo hamulce, bo cos tam to zaproponujcie inny termin.
Dokładnie, było tyle krzyku żeby zrobić bliżej zielonej góry a tu wychodzi, że tylko Gorzów na 100% się pojawi. Radziu chyba zrobimy sobie w Gorzowie spota małego i tyle.
Ja za pózno temat znalazłem a na spot chętnie, tyle że w tą sobote pracuje do 18 a w niedziele do 15. Natomiast wolne mam 22.01.14 oraz nastepny weekend, czyli 25,26,27.01.14r od lutego do kwietnia w Gdyni bd siedział więc będzie ciężko