nie. nic a nic. a tylko mam dwie male kapki kleju. nie chcialem wiercic dziur wklapie, bo moze kiedys mi sie odwidzi spojler na klapie i bedzie problem bo zostana dziury
Witam koledzy mam pytanie do was czemu u nas w kraju nie robia Bledy tylniej szyby do Tolka ??????
Byłem w Niemczech tirkiem z braciakiem na szrotach niestety na Blendę się nie natknąłem .
Szukam szukam i nic jedynie na Niemieckich str jest tego w H.....j np na EBAY tam są ale ceny kosmiczne !!!
Jest duzy wybór do innych aut ale do tolka nie !!!! Daszków jest w pyte ale ja do swojego chce założyć blendę i szukam dalej !!! mam nadzieje ze w końcu gdzieś dostane !!!
Koledzy a może by tak napisać do producentów z zapytaniem co ??? Jak tak czytam to naprawdę cieszyła by sie dużą sprzedażą bo troche ludzi ja szuka !!!!
Czemu do innych aut robią a do Tolka nie !!!! Cały czas nurtuje mnie to pytanie , może coś wiecie na ten temat !!!
,,, RADZIU ,,,, no jak to gdzie ???
Wejdz np na Allegro częsci do samochodow , części tuning - spojlery w szukaj wpisz seat toledo 2 i tam masz masz spojlery na klape lub te daszki !!!
Albo normalnie wpisz w googlach spojlery seat toledo 2 zdjecia i wyskoczy tego kupa , jak zobaczysz seata z takim zdjęciem to klikasz na nie i wyskakuje ci producet lub sklep i zamawiasz ...
Mi ogólnie się to nie podoba , no ale kazdy ma swój gust ...
Trochę teraz zmienie temat !!
Wczoraj jak wracałem z pracy puznym wieczorem bo była godz koło 2-giej w nocy , jadę sobie tak z 80 km/h a tu nagle wyprzedza mnie Audi A8 , z tyłu miał zamontowany neon do okoła tablicy rejestracyjnej , więc zaczołem go gonić dopadłem go na rondzie Audi na Poznańskich blachach neon koloru czewonego po prostu efekt zajeb....sty że tak powiem , dziś już szukałem tego gadżetu ale lipa , znalazłem coś takiego ale malutkie zdjęcie i ktoś robi sam to ale juz nie ma nr tel ani żadnego kontaktu do tego gościa , szukam dalej bo bardzo mi się to spodobało ...
[ Dodano: 2014-01-11, 18:04 ] Aha dodam że to był NEON koloru Czerwonego , nie żadne diody czy żarówki koleś miał świecący czerwony neon dookoła całej tablicy rejestracyjnej !!!
[ Dodano: 2014-01-11, 18:15 ] Znalazłem w necie takie ramki neonowe ale które świecą w trzech kolorach jakoś tego nie widzę nie chce z auta robić kolorowej choinki , chodzi mi żeby neon swiecił w jednym kolorze
( czerwonym ) a nie w trzech !!!!