jak w temacie dodam ze z klimą walczyłem dziś ale nie wyszło, poducha mi coś przeszkadzała jast na to jakiś sposób ????
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 14:19 przez Baidu [Spider], łącznie zmieniany 1 raz.
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Nie wiem jak jest przy klime ale ja mam 1L bez klimy i wyjecie wiatraka zajmuje 3 minuty. Pod półką od pasażera blizej drzwi zdejmuje się osłonkę i wiatrak wyjmujesz bez trudu
chwilowo pomogło małe smarowanie WD-40, ale pewnie na chwile, mechanior narazie ostudził mój zapał zaśpiewał mi za rozebranie tego 500zł, wiec poczekam do wiosny, Az się ciepło zrobi i z bratem sami się do tego weźmiemy, chyba ze do wiosny nie doczeka, ale jeszcze fajnie by było jak by ktoś potwierdził jak go wymontować, może jest jakiś patent????
kolego w 1L ten wiatrak wyjmujszesz od strony pasazera musisz sie polozyc tam gdzie trzymasz nogi i reka go siegniesz i on jest jak dobrze pamietam na 3 srubach i go wyjmujesz proste dla ulatwienia mozesz sobie wyjac schowek bedziesz lepiej widzial