mihal85, zmieniarka fajny temat i zwykle jak coś to laser siada.
Co do nowego radia natomiast to kolorystycznie można też fajnie nieoryginalne dobrać. Zwykle jednak problem jest w dwóch rzeczach:
1. Trzeba sprawić, żeby nieoryginalne radio po wyjęciu kluczyka grało oraz żeby zapamiętało ostatnią pozycję z płyty (oczywiście o wygodę chodzi).
2. Zsynchronizowanie innego radia z panelem informacyjnym przy liczniku to chyba ciężki (o ile nie nieosiągalny) temat.
Z ww. powodów ja zostaję na chwilę obecną przy oryginalnej Aurze CD mimo tego, że radio średnio na jeża odbiera.
Witam wszystkich....mam problem ze zmieniarka cd w "seat Toledo"radio aura,zmieniarka orginalna.Po wcisnieciu CD wyskakuje napis "Magazine" i nic sie nie dzieje,prosze o pomoc:)
A czy po włażeniu kasetki do zmieniarki z płytami CD słychac ze zmieniarka działa? U mnie jeśli włożę kasetkę z płytami słychac charakterystyczny głos ,tak jak by przerzucała płyty.
Sądze że wczesniej sprawdzałes płytki w innym radiu które czyta tylko pliki audio. Ja raz przy wkładaniu 5 płyt do kasetki jedną sie pomyliłem i włozyłem odwrotnie a co mi na radiu wyswietliło nie mam pojecia bo jeszcze mam walniety wysletlacz i obcina przez pół.
A czy a propo wyswietlacza da sie go wymienic i czy jest to rzecz opłacalna bo radio kosztuje ok 100zł?
Naprawa pewnie nie opłacalna. Lepiej kup już jakiegoś kaseciaka zawsze możesz mieć jednego na części.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Tak własnie myslalem narazie zostanę przy tym zobaczymy czas pokarze jak mnie zacznie denerwowac to wtedy bede szukał innego. Narazie musze zainwestowac w zimówki.