Dzięki remiq, za wszystkie gadżety, ulotki i wizytówki zamówione. Wyszło naprawdę super. Jak coś, to mów ile mam dopłacić i nie ma problemu.
Na zakończenie roku by wypadało zrobić jeszcze jakiegoś ostatniego spota, pewnie już w śniegu. Może tak podczas świątecznego wolnego ? Tym razem pewnie zrobimy na Śląsku albo w Tarnowie
marek_igor, Golfik też fajny a co do Tarnowa to podziemny parking jest w Gemini Park ale tam zawsze jest tak zawalone autami ze ciezko jednym wjechac a co dopiero z 10 aut koło siebie postawić
Było 1.8 20v AGN 125KM
Było 1.8 20VT AUQ 180KM
Było 1.9 TDI ASV 110KM
Jest Leon 1.8T AUQ 180KM
Jak jest ładna pogoda i tylko nie pada, to śnieg nie przeszkadza. Byle nie wiało i nie było 20st mrozu, to i na otwartych parkingach się nieraz spotykaliśmy w zimie
Dzięki wielkie za spota. Było bardzo fajnie. Do zobaczenia następnym razem.
marek_igor, nie ma sprawy, jesteśmy rozliczeni. Cieszę się, że Ci się materiały podobają.
Kaspoll1988, ochroniarz, całe szczęście, drugi raz już nie przyszedł.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
haszczu, Hehehe no cóż. grunt ze sie fajnie jechało. poczułeś co to gwint a dwa mnie trochę czas gonił bo moja kobieta prace kończyła. Co powiecie kiedy by sobie w lecie jaki piknik spotowy urzadzić na cały dzień , a w zimie jakie zimowisko przy ognisku:D Ja z remiq-iem zadbamy o materiały do ogniska tak jak na 3 ogólnopolskim w międzybrodziu i bedzie dobrze:D
No ja po ogarnięciu się już jestem. Dzięki wszystkim za spota, było jak zawsze miło w doborowym towarzystwie Regii dzięki za ogarnięcie statywu. Fakt impreza z Bonarki przeniosła się nieco w inne miejsce Foto zaraz ogarnę
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb