kappa00 pisze:No po 5tys. Na bagnecie wyglada jakby ubylo ok 0.4l. IC nie sprawdzalem.a w nim skad moze brac sie olej?
Z odmy, turbinki
kappa00 pisze:No po 5tys. Na bagnecie wyglada jakby ubylo ok 0.4l. IC nie sprawdzalem.a w nim skad moze brac sie olej?
kappa00 pisze:zalałem Toledo Mobilem 15w-40
buahahahahahaha poniosło gościa, to nie mechanik to rzeźnik
Radziu pisze:troche kicha wlewac mineralny do takiego auta. z tego co mi wiadomo, mineralny leje sie juz do dosc wyjechanych silnikow, zwlaszcza gdy wcina olej. ja jezdze na pelnym syntetyku.
Kitaj pisze:0.4 na 5 tyś to nie jest tak źle
Kitaj pisze:nie zapominajmy że to nie są nowe samochody i już trochę mają przejechane
szymekgd pisze:W moim (97r) niemieckie aso lalo - 15w40 od pierwszego przeglądu i jest to potwierdzone wpisem w serwisówce...
Ja jestem tylko ciekaw kiedy ludzie przestaną wierzyć w te bajki, że nie powinno się przechodzić z mineralnego na pełen syntetyk etc. Toż to jest ŚCIEMA! Olej mineralny to najgorsze zło.Radziu pisze:nie zalecane jest zmnienianie oleju mineralnego na syntetyk lub polsyntetyk, chociaz w moim poprzednim aucie wlalem polsyntetyk a wczesniej byl mineralny i 6 lat latal bez zarzutu