zamek w bagażniku powinieneś mieć w pozycji "otwarty" i jak zamkniesz klape to tak go zostaw.
Jak zamkniesz auto to bagażnik też się powinien zamknąć, no chyba, że w taki sposób to u Ciebie nie działa wtedy pewnie czeka Cie wymiana zamka
Z tym że u niego jest jakoś dziwnie bo może z klapy zamykać auto całe, gdzie u mnie np. tylko zamyka się klapa bagażnika. I nie wiem od czego to zależy ??
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Roxon40 pisze:Z tym że u niego jest jakoś dziwnie bo może z klapy zamykać auto całe, gdzie u mnie np. tylko zamyka się klapa bagażnika. I nie wiem od czego to zależy ??
Czemu dziwnie ?? To nie jest tak fabrycznie ??
Ja też tak mam że z klapy bagażnika otwieram/zamykam całe auto...
Ja z klapy bagażnika też mogę zamknąć/otworzyć wszystkie drzwi. W sumie do każdego zamka gdzie mogę tylko włożyć kluczyk otworzę i zamknę wszystko na raz. Z przycisku na drzwiach tak samo - zamyka i otwiera się wszystko. I chyba tak to było fabrycznie robione.
Ale wiadomo jak to z zamkami w VW, po jakimś czasie szlag je trafia i zaczynają się cuda dziać.
piotrek148 pisze:Czemu dziwnie ?? To nie jest tak fabrycznie ??
Możliwe że jest ale i u mnie i kuzynka tego nie ma i z zamka w drzwiach otworzę całe auto wraz z klapą i zamknę, natomiast z klapy zamka otworzę/zamknę tylko klapę.
Ale jak u mnie działa to nie ruszam, mi tam taki układ pasuje
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb