Gdybyś miał samochód rodem z Need for speed'a to może jeszcze... ale do Tolka na dodatek seryjnego nie będzie to raczej pasować. Osobiście nie robił bym czegoś takiego. Jedynie moge polecić zamontowanie jednego do bagażnika, jak Ci się tak bardzo podobają sam mam tak zrobione i nawet zdaje to egzamin.
AHF seria (122Km@246Nm) + Lightowy chip by Ali (137Km@297Nm)
neony??......ja pier***... ziomek nie rób wiochy z tak pieknego auta jakim jest Seat Toledo...wyrządzisz krzywde nimi.... najlepiej wstąp do Calibry Team..!
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<<
ja bym całe 10 zawiesił na wjeżdzie do gazazu, bedzie jak na pasie startowym
zawsze trafisz
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Ja mam w Skodzie Felicji po lekkim tuningu coś podobnego, nie neony ale niebieskie diody i wycieraczki wyglądające jak aluminium. Efekt jest fajny i nie wygląda jak z Calibra Teamu. W Toledo też ale czerwone, lekka czerwona poświata na niby aluminiowych wycieraczkach. Też fajnie wygląda i nie jest to choinka. Najpierw załóż po jednym na przód i zobacz jak wygląda bo jak jest za jasno to jest chamsko. A tak na marginesie to na takie przeróbki jest mnóstwo chętnych...