Witajcie,
poszukuję kogoś kto ma czas i chęci oraz chce zarobić przy naprawie moich przednich szyb. Pokręciłem się trochę po forum, wiem, że niektórzy znaleźli takich współpracowników.
Objawy: przy opuszczeniu na dół obie spadły. Teraz podtrzymywane są belkami.
Dlaczego nie chcę sam tego naprawić? To nie jest mój pierwszy samochód i wiem, że się do takich rzeczy nie nadaję. Jestem zbyt nerwowy, wszystkie plastiki, zaciski, zapadki śrubki i inne, które mam zamiar naprawić od razu łamię. Nie mam cierpliwości do takich rzeczy.
Dlaczego nie mechanik? Nie mam już ochoty kręcić się po jakichś naciągaczach, który chcą tylko wyciągnąć ode mnie pieniądze. Znalezienie dobrego mechanika w Polsce graniczy z cudem (jeżeli nie masz nikogo w rodzinie). Mam znajomego, ale w elektryce się nie ogarnia, stąd moje pytanie tutaj.
Podsumowując, poszukuję człowieka, który kocha swoje Toledo i chcąc zarobić pare groszy zaopiekuje się także moim i naprawi mi te szyby. GWARANTUJE, że na tym się nie zakończy bo jestem pedantem i jak tylko jakiś plastik trzaśnie od razu wpadam w szał. Dlatego chciałbym przy okazji zrobić coś z trzeszczącą tapicerką w drzwiach.
Jak się ze mną kontaktować? Zapraszam do rozmowy w temacie.
P.S. Seat Toledo 2001 1.9 TDI
P.S. 2 - Najlepiej ktoś z Powiatu Mrągowskiego, Giżyckiego, Olsztyńskiego.