Legenda głosi, że w Aurze na kasety ktoś ten panel w ogóle kiedyś zdejmował. Ja, że jest on zdejmowalny dowiedziałem, się po 2 latach od kupna samochodu. I to jeszcze całkiem przez przypadek. Na początku wydawało mi się, że coś rozwaliłem i panel odleciał
Mam pytanie w związku z wyświetlaczem na zegarach z radia. Dolny wyświetlacz mam zaklejony, ale górny odklejony, tylko nic tam się nie pokazuje. Wyjąłem dziś radio, ale wydaje się być wszystko podpięte. Mam radia aura CD i chyba wyświetlacz powinien pokazywać RDS z radia. Coś vagiem da się radę tu zrobić, by działał?
W moim kaseciaku Aura za wyświetlacz odpowiadało pierwsze gniazdo od góry. Przez dwa lata od zakupu nie miałem tam wpiętej wtyczki i wyświetlacz nie działał. Całkiem przypadkiem ją wpiąłem i wyświetlacz działa. Także obczaj to dokładnie... może jest np. nie do końca wpięta.
Witam.
Jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy da się jakoś wyjąć radio bez specjalnych blaszek ? Musze je zdemontować żeby wyjąć climatornic i przeczyścić gumki. A dzisiaj próbowałem jakoś podwadzać, ciągnąć i nie chce wyjść. Czy jest jakiś sposób na to ?