Czy będzie ono pasowało do tolasa? Jakie radyjko musi być? Nie czaje o co chodzi 4x50W(co oznaczają cyferki to wiem ) itd. Co musi mieć w sobie radyjko żeby poprostu pasowało.
Przy okazji zapytam czy ktoś demontował zmieniarkę.
Ach to słodkie lenistwo...
Ostatnio zmieniony 16 lip 2013, 10:51 przez lipto0n, łącznie zmieniany 1 raz.
Bedzie dzialal bez problemu,jedynie wyswietlacz w zegarach nie bedzie dzialal. Do kompletu musisz kupic ramke bo seryjne radio jest szersze niz kazde inne 1 din. Jak kupisz nowe radio to zmostkuj zolty kabel z czerwonym ktory jest (+) zasilania bo w przeciwnym razie nie bedzie dzialala pamiec. w radiu.
Nie zmostkować tylko zamienić miejscami żółty i czerwony w kostce. Wtedy będzie i pamięć i włączanie/wyłączanie po kluczyku.
Ramkę lepiej kupić całą - prostokątną niż w dwóch kawałkach, które zakłada się po bokach - słabo leżą. Wyżej dałem link do zestawu za śmieszne pieniądze.
Witam! Rozglądam się za jakimś lepszym radiem do Tolka. Chciałbym coś z LCD i znalazłem to http://allegro.pl/radio-canva-cn-6230-d ... 14695.html . Co myślicie? Możecie polecić coś o podobnych parametrach jakiejś znanej marki typu JVC, Alpine, Pioneer itd?