No man nadzieje ze wiecej ze ślaska dopisze. bo z bielska jest dosyc blisko , s katowic daleko też nie ma. no a podkarpacie tez w miare nawet z sacza jest dosyc spoko
Cóż przełom września/października to raczej dobry pomysł.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
koledzy jesli byloby to pod koniec wrzesnia to mozliwe ze tezbym byl jeszcze nie ma mnie w kraju wracam pod koniec wrzesnia tak wiec postaralbym sie byc jesli grupa bedzie tak liczna jak w tanrowie a moze jeszcze wieksza ze wzgledu na to ze to 3 wojewodztwa
koledy jesli tylko bede mogl zawsze mozecie liczyc na moja obecnosc na spocie zawsze mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec i obejrzec ciekawie zrobione furki
Koledzy, do mniej więcej połowy września możecie na mnie liczyć. Jednak później wyjeżdżam na stałe do Wawy i pewnie tam będę bywał na spotach. Fajnie by było jeszcze z Wami się spiknąć Także podrzućcie termin jak najszybciej
Proponowany termin albo 22 wrzesień albo 6 października, oba dni to niedziela chyba że wolicie sobote to 21 wrzesień i 5 październik. To juz proszę o określenie się co wolicie.
Niestety ostatnia sobota września odpada. Mam weselisko i ten termin niestety nie wchodzi w gre.