Nie próbowałem ale na YT jest kilka filmików na ten temat
Myślę że może być ciekawe doświadczenie aczkolwiek dosyć czasochłonne
Gdybyś się zdecydował kupić i przetestować taki zestaw to zdaj relację jestem ciekawy czy możliwe jest wyprodukowanie domowego piwa które będzie smaczniejsze niż sklepowe
Wolę chyba jednak kupić sklepowe, podejrzewam że gdyby takie coś było u mnie to bym piwo pił do śniadania, obiadu i kolacji a tak to nie zawsze jest kasa i ochota iść kupić
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Piłem kilka gatunków, kumpel uskutecznił produkcje fajna zabawa i nie wszystkie ale smaczne pianka konkret gaz tez, tylko lekko metnawe, ale to chyba zaleta takiego wyrobu. jak masz czas to sie pobaw
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".