Ja jeździłem kilka tysięcy km na andku + automapa i nigdy nie było problemu. Mapy aktualne, dużo informacji o możliwych radarach (miejsca gdzie najczęściej susza).
Kupowanie nawigacji w dzisiejszych czasach jest nieopłacalne. Tablet wyjdzie taniej i w każdym aspekcie będzie lepszy.
Igo jest o tyle dobrze, że jak wgrasz mu fotopstryczki to pracują i na zachodzie Automapa ma zaś ograniczenia w tym kierunku. Generalnie ja posiadam obecnie Goclevera z Biedronki i mam zrobione multi (tomtom, Automapa, Igo) Win CE 5.0. Robiłem też na Larku taki zabieg i na Mio z tym, że Mio ma Win CE 6.0 i jesli komuś na Tomku zależy to niestety nie da rady.
Ja kolego używam takiego sprzętu jakim jest Tomtom Xl 4.3 cala. Bardzo szybki , szybko szuka trasy i masz dostępne od Tomtom 2 darmowe aktualizacje kiedy chcesz je możesz wykorzystać i cenowo nie jest drogi tu masz za 309zł + 15zl Kurier. Ja wcześniej kupiłem ja z półtorej roku temu za 399zł w MediaExpert. Ja jestem bardzo zadowolony:)
Ja nie chce sie bawic w nascie gadzetow. Mam telefon z androidem. W telefonie nawigacja googla. I daje rade. Potrzebuje raczej nawigacji zeby poszukac konkretnej ulicy ew za granica czasami. Normalnie potrafie sie orientowac w terenie i jak do tej pory nie mialem problemow. Dla mnie podstawowa nawigacja wystarczy.
Potrzebuję wybrać coś dobrego, gdzie będzie się dało w przyszłości wgrać automapę. Najlepiej jakby navi fabrycznie była odblokowana. Jak nie będzie to się temat obejdzie, ale nie chcę gwarancji tracić.
Sony mogę tobie sprzedać Audiomedia AMG 5.0 SL przygotowana pod auto mapę cena jak dla kolegi z forum 200 + koszt wysyłki fabrycznie nowa fotki mogę wysłać na maila
taki model
http://www.ceneo.pl/17535120
regii.kr, zastanawiam się tylko czy faktycznie jest taka lipa z dotykiem w tej Navii jak pisze koleś... Cena bardzo miła dla kieszeni Przemyślę, dzięki
A jakieś inne nawigacje godne polecenia do tej kwoty, abym miał porównanie ?