Bmw zaczęło odstawiać golfa i ja zresztą też
Kiedy po wyprzedzeniu Golfa zrobiło się już miejsce to zjechałem na prawy pas i zaczęłam dochodzić Bmw. A Punto i jakieś auto zaczęło wpadać na skrzyżowanie. Dodam, że na tych drugich światłach było już zielone-które zapala się niecałe dwie sekundy później od tych świateł co zaczęłam pogoń
Odpuściłem już przyśpieszanie żeby nie ciągnąć bmw do końca jego pasa i go wpuścić za tym skrzyżowaniem a on prawie w tym samym czasie zaczął zjeżdżać na ciągłej linii na mój pas i po chwili ostro hamować. Punto się zatrzymało tuż przy moim pasie, bmw jakiś metr przed puntem a ja z piskiem opon wjechałem lewym narożnikiem w prawy narożni bmw
A efekt spotkania jest taki
Światkiem całego zdarzenia była drogówka która się zatrzymała na późnym pomarańczowym
Uszkodzenia: obie chłodnice, zderzak, lewy błotnik, reflektory, kierunkowskaz, pas przedni,
maska
Jak myślicie, czy uznają szkodę całkowitą?
A parę minut wcześniej miałem zostawić auto w warsztacie żeby wymienić układ wydechowy na ori i ogólnie go uszczelnić. Ale że właściciel kazał mi być cicho jak zaczęłam się pytać o czas i przebieg prac przy wydechu kiedy on od powywietrzał hamulce a ja miałem 10 min już do pracy to postanowiłem, że odjadę i dam komuś innemu zarobić