[1L] Tuning przodu

Czyli szeroko pojęte modyfikacje naszych aut.
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

Post autor: darkghoust »

Jako że mi troszkę pokiereszowali przód i bedzie okazja żeby toszkę go pozmieniać może ma ktos jakiś pomysł? Do wymiany jest zdeżak listwa pod lampami i grill. Wszelkie sugestie bedą mile widziane bo mi osobiście brakuje pomysła.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2015, 11:22 przez darkghoust, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

[1L] Tuning przodu

Post autor: maniekmc »

Ja widzę to tak: pomaluj zderzaki w kolor nadwozia,wszystkie listwy do okoła oraz lusterka, zrób sobie grli bez znaczka i kup ładne felgi- masz cały Tuning
[center]Obrazek[/center]
Awatar użytkownika
kristof
Zasłużony
Auto: BMW
Model: X5

[1L] Tuning przodu

Post autor: kristof »

Przychylam sie do opinii mego przedmówcy , nie ma co kombinowac prysnij farbą plus fela i bedzie git
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

Hmmm Fakt o najprostrzym rozwiązaniu nie pomyślałem. :lol: :lol: Choć obawiam się że fele będą musiały poczekać na leprze czasy bo z flotą nie wyrobię. Choć może .... Muszę poczekać na żeczoznawcę
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

[1L] Tuning przodu

darkghoust pisze:fele będą musiały poczekać na leprze czasy bo z flotą nie wyrobię.

Nie koniecznie tak jak mówisz, szukasz na allegro okazji, do swojego rozmiaru już używanych opon, wydaje mi się ze 14" za jakieś 400pln się kupi, ja ostatnio mojemu ojcu za 650zł z oponami 15'' kupiłem :lol: :lol: :lol:
[center]Obrazek[/center]
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

Powolutku małymi kroczkami najpierw malowanko, bo przy okazji jakiś spojlerek by się zdał a później fele. Tymbardziej że marzą mi się 15". Żona mnie oskalpuje zaczynam więcej na autko wydawać niż na nią :-D
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

[1L] Tuning przodu

Dobra, to jakoś wspólnymi siłąmi poszukamy felg dla Ciebie, mógłbym Ci swoje sprzedac, ale ja mam 5x100, a Ty zapewne 4x100, jak już będziesz miał kase i chęci to dawaj znać :581:
[center]Obrazek[/center]
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

No niestety mam 4x100 ale za ofertę i pomoc i dobrą radę jestem niezmiernie wdzięczny. Wszystko zależy ile wyrabuję z odszkodowania.
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

[1L] Tuning przodu

Darkghaust myślę że to jest dosyć dobra oferta! :-P http://moto.allegro.pl/item387711365_al ... _szt_.html
[center]Obrazek[/center]
d
darkghoust

[1L] Tuning przodu

Oferta dobra tylko ten palant żeczoznawca się jeszcze pojawił. Dopuki nie dostanę odszkodowania nic nie zrobię bo niema za co :cry:
ODPOWIEDZ