Witam klubowiczów mam taki pomysł na oklejenie Tolka folią czarny mat , aktualnie jest w kolorze czarny metalik i zastanawiam się na polerka ale znajomy mi powiedział żebym zrobił Tolka w macie , co wy na to ?? Może wiecie jaki jest koszt takiej zabawy
Mat podkreśla niedoskonałościu lakieru który jest pod folia . Więc moim zdaniem folia matowa odpada na całym aucie. Lepiej jak już chcesz to jakiś metalic . Chociaż już by wolał całe auto polakierować
Siemka ja dostałem propozycje oklejenia mojego Tolka w czarny Carbon ale zastanawiam się tylko na oklejeniu maski dachu i klapy tylnej oraz lusterek jak myślicie jak to bedzie wyglądać??
[ Dodano: 2013-05-21, 16:43 ] Siemka ja dostałem propozycje oklejenia mojego Tolka w czarny Carbon ale zastanawiam się tylko na oklejeniu maski dachu i klapy tylnej oraz lusterek jak myślicie jak to będzie wyglądać??
Ja bym sobie podarowal oklejanie czy to calego auta czy kilku elementow. Folia carbonowa na masce pasuje do aut o sportowych sylwetkach jak coupe a nie do sedana. Kojarzy mi sie z super furami z mocami 300+ a nie tolkiem. Jak bym juz o macie myslal to wolalbym plasti dip-em cale auto pomalowac. Koszt do 1000 zl. Znajomy za A6 z 2001 zaplacil 800 zl. Moim skromnym zdaniem doprowadzcie lakier do stanu fabrycznego i bedzie najladniej
emceha pisze: Jak bym juz o macie myslal to wolalbym plasti dip-em cale auto pomalowac. Koszt do 1000 zl. Znajomy za A6 z 2001 zaplacil 800 zl. Moim skromnym zdaniem doprowadzcie lakier do stanu fabrycznego i bedzie najladniej
Moje zdanie też jest takie że jakby miał być już mat na aucie to plasti dip poszedłby w ruch drugi plus tego że jak Ci się znudzi kolor lub chciałbyś wrócić do stanu ori to zrywasz jak gumę a koszt zdecydowanie mniejszy niż nowy lakier czy folia.