No rezystancja to raczej to nic nie ma do rzeczy bo i na prostowniku też by nie działało, Po za tym te ledy są już tak zrobione żeby działały. Miernik w dłoń i szukaj problemu w instalacji najpierw
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Dla led ma dlatego jak boczne kierunki zakładałem to też miernik w dłoń.
Weź miernik zobacz plus gdzie jest podłącz do halogenu LED i minus do minusa i wtedy powinno ruszyć
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Witam, i jak sobie radzą Ledy w halogenach? Może kolega dominik, podzieli się odczuciami? Mają one pełnić rolę przeciwmgłowych czy dziennych? chetnie zobaczylbym ktore zarowki konkretnie kupiles - bo duzo tego na allegrogooo
Koledzy mam pytanie? Halogen w 1M da się rozebrać tzn oddzielić szkło od reszty??
Od środka mam jakiś dziwny biały nalot tak jak by od żarówki i chciałbym to wyczyścić.
Witam
Jeżeli taki temat był to przepraszam ale jak nie mogłem znaleźć. Mam taki problem, że nie świeci mi halogen od strony kierowcy i nie wiem jak go zdjąć;( Od tyłu nie mogę bo są elementy chłodzenia. A nie chce urwać tej czarnej zaślepki co jest w niej halogen. Jakby ktoś miał foto albo filmik jak go rozebrać to bd bardzo wdzięczny!