Panowie, od czego podejdzie tunel srodkowy do tolka zeby byla w nim popielniczka za galka zmiany biegow. byc moze bede zmienial na duze radio z navi a widzialem na fotkach ze wlasnie climatronik szedl na miesjce popielniczki a popielniczka na tunelu??
kolego w niektorych wersjach bylo oryginalnie tak montowany kiedys nawet na allegro widzialem jak ktos sprzedawal konsole srodkowa na 2 din byla nawet z oryginalna navi i na leonclubie widzialem jak ktos przerobil nasza na 2 din
Maciejojpp, dokładnie tak jak pisze lukaszn1992.
Oryginalnie w toledo jak było 2din to popielniczka była na dole (tak jak w golfach IV) więc nie wiem czy jest sens szukać z jakiś innych aut
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
Dzień dobry, orientuje się ktoś może czy jest możliwość zdjęcia tej takiej półki/schowka/tunelu przy drążku zmiany biegów? Jest ten element pokryty chyba tą samą gumą co rączki i że tak powiem daje znać, że ma już 19 lat. Chciałbym go zdjąć i na spokojnie, porządnie obkleić folią lub pomalować. Próbowałem coś już podważać, ale ani drgnie.
Toledo II 1.8 125 KM 1998 r.
Przejechane 260000 (według licznika)
Chodzi Tobie o cały ten element w którym jest wydrążone miejsce na gałkę skrzyni biegów?
Nie wiem, czy to jest łączone w jakiś sposób który pozwala na rozdzielenie, czy trzeba wyciągać cały element aż do popielniczki tylnej odkręcając śruby pokazane na rysunku.
Poszukaj w moim temacie o montażu tunelu w wersji 2 DIN. Ten element jest zgrzany z resztą i można go odczepić od reszty, ale dopiero po wyciągnięciu całego tunelu środkowego.