Ja jestem świeżo po montażu i póki co sprawuje się całkiem nieźle. Mam założony standardowy zestaw KME ze sterownikiem G3, tylko wtryskiwacze mam założone MagicJet i do tego zbiornik 44l. Dynamika jazdy nie wiele się zmieniła, trochę jest słabszy (nieznacznie) pomiędzy 1000 - 2200 rpm ale później idzie tak jak na benzynie. Spalania jeszcze Ci nie powiem bo jeszcze nie spaliłem całego zbiornika gazu. Pozdrawiam.
Witam panowie i panie posiada w swoim leosiu 1.6 akl instalkę Romano Ris III generacji czy ktoś z szanownych forumowiczów miałby programik do tej instalki ?
Miałem VW 4 z tym silnikiem i nie polecam nikomu ... słabiutki w trasie a jak włączysz klimę to pozostaje ci się tzw przemieszczanie się z pt A do B .. silnik sam w sobie może byc ja wymieniałem pierścienie i uszczelniacze na zaworach bo brał mi olej wada fabryczna niestety wiele nie pomogło i sprzedałem golfika po 8 miesiącach
Ja mam instalacje LOVATO. POwiedzmy, że chwale sobie, bo spalanie żadko kiedy przekracza 10l/100km. znajomy ma taką samą w takim samym silniku, tylko w OCTAVII i też chwali. A drugi kolega ma taki silnik w GOLFie i ma instalacje Landi Renzo i też jest zadowolony. Przede wszystkim, to znaleźć dobrego gazownika. Bo ja zakladalem w pewnej firmie AG w Skrzyszowie kolo Tranowa. i NIE POLECAM. Założyć, założą i nie powiem, bo nie zdarli ze mnie. Za 2500 miałem założoną sekwencje z podzespołami z wyższej półki i wlewem gazu obok wlewu paliwa. Ale jeśli chodzi o SERWIS, to tragedia. Falowały mi obroty. Pojechałem do nich, niby zrobili, ale po tygodniu od nowa to samo już tyle razy byłem z jedną i tą samą usterką, że szkoda mówić.