W lombardzie w Elblągu taka skrzynia i wzmacniacz 500zł w używce stoją.
Tylko tak się zastanawiam, głośnik ma 250 W RMS, a wzmacniacz zmostkowany przy 4 omach cewki głośnika daje wg papierów tylko 200 W RMS przy 14,4V zasilania.
Słyszałeś już jak to gra razem (skrzynka i ten wzmacniacz)?
Kiedyś miałem okazję słyszeć ten zestaw w Seicento i jako że nie miałem nigdy subwoofera, zrobił na mnie wrażenie. Z tą mocą to wiem - zalicytowałem ten zestaw trochę dla jaj, bo miałem na oku coś innego, ale licytację wygrałem w dobrych pieniądzach i pozytywna wiadomość jest taka, że klocki zawsze można wymienić gdyby pojawił się niedosyt.
radio Pioneer MVH-150UI
przód drzwi dax 13(chyba 80w) gwizdki w pod szybiu ze starych głośników owalnych(podwójne, wysokie tony to kosmos ^^)
tył półka clarion 6x9 3drożne + alphardy 20cm 120w
wszystko zasila radio i gra bardzo przyjemnie
Zastanawiam się nad poprawieniem car audio ale nie kręci mnie wstawianie setek ogromnych głośników wartych setki złotówek, raczej coś co przyjemnie zagra i nie będzie trzeszczeć Może ktoś z was spotkał się lub ma pomysł na niewielkie granie w Tolku. Mianowicie podrasowanie tego co oryginalne czyli głośniki w drzwiach. Jeżeli chodzi o słowo "niewielkie" zawarte w tytule myślę o bagażniku. Nie che zagracać kufra skrzynią, myślałem o jakimś wzmacniaczu ukrytym pod pułką i głośnikami zabudowanymi we wnękach po obu stronach za kołami. Ja jestem w tym temacie kompletnie zielony więc ktoś kto może się zna coś podpowie. Sprawę mam ułatwioną gdyż do bagażnika jest doprowadzone podobno kompletne okablowanie po poprzednim właścicielu. Jestem otwarty na wasze propozycje. Pozdrawiam
Mam Seata i czuję się lepszy..
mam Toledo.więc jestem zaje....isty
Jest temat o audio
Ja proponuję jakoś przyzwoitą jednostkę oraz wygłuszenie drzwi na początek, jeżeli się okaże za mało to dokładasz "sabofor" i po problemie
Planuje zakup.
Chyba trafi na PIONEER MVH-X560BT
Żal że fajny "dizajn" radyjek zaczyna się powyżej 800zł
No cóż wybór taki bo nie ma w czym wybierać.
Pytanie co do tego ?
Ramka redukcyjna logiczne. Ale czy separator/ jeśli tak to jakiego szukać ?
Jakaś inna przejściówka/kostka ISO ?
Coś jeszcze wymagane?
Proszę o info jeśli możliwe. Dzięki.